Search
Close this search box.

Introducere

Cazino-fara-depunere.ro este un portal online dedicat jocurilor de cazino, bogat in conținut,care se ocupă inclusiv cu atragerea de utilizatori si achiziționarea de materiale media (căutare plătită, publicitate afișata, mobil si social), optimizarea conținutului (căutare după cuvinte cheie, optimizare off-page si on-page) sau programe de afiliere.

Compania noastră respectă toate cerințele privind confidențialitatea utilizatorilor, după cum se arată în această Politică de Confidențialitate, care descrie modul în care colectăm si protejăm datele, dezvăluim și protejăm informațiile personale, precum și drepturile cu privire la acestea.

Va rugam să citiți cu atenție acest document. Daca vizitați site-ul www.cazino-fara-depunere.ro sau accesați alte proprietăți online ale terților care implementează serviciile noastre, sunteți de acord cu Politica de Confidențialitate.

Orice întrebări sau comentarii in legătura cu acest subiect pot fi trimise pe adresa de mail office@tipzor-media.com.

Ce tip de informații colectam?

Informațiile personale colectate pot consta în:

Iată ce tipuri de informații non-personale colectam de la sau în legătură cu dumneavoastră:

Minorii

Serviciile cazino-fara-depunere.ro nu sunt recomandate persoanelor sub 18 ani, așa ca, daca nu aveți vârsta legala, va rugam sa nu descărcați sau sa utilizați serviciile noastre si sa nu furnizați informații personale.

Ne rezervam dreptul de accesare si verificare a oricăror informații personale colectate. In cazul in care din acestea reiese faptul ca un utilizator nu a împlinit vârsta legala, putem renunța la informații. In cazul in care credeți ca un minor a împărtășit informații cu noi, va rugam sa ne contactați pe adresa de mail office@tipzor-media.com!

Modul in care utilizam informațiile colectate

Iată care sunt principalele scopuri in care pot fi utilizate informațiile dvs. personale:

Marketing

Utilizam o parte din informațiile dvs. personale noi înșine sau prin utilizarea subcontractanților noștri terți, in scopul furnizării de materiale promoționale referitoare la produse si servicii, site-uri web si aplicații referitoare la alte companii si cadrul uneia sau parteneri de afaceri si afiliați ai unor companii (așa numite Filiale Comerciale), ce ar putea prezenta un oarecare interes pentru dvs.

Putem dezvălui astfel de informații personale filialelor noastre comerciale pentru ca acestea sa va poată furniza diverse oferte de marketing pe care noi sau filialele noastre comerciale le consideram ca fiind relevante pentru utilizatori. Colectarea acestor informații personale de către filialele noastre se poate face prin diverse tehnici de marketing, cum ar fi prin email, posta, SMS sau telefon.

In orice moment, aveți posibilitatea de a refuza primirea de noi oferte de marketing, contactându-ne pe adresa de mail office@tipzor-media.com. Totuși, chiar daca va dezabonați din lista noastră de marketing prin email, va putem trimite in continuare actualizări sau notificări referitoare la anumite servicii ale noastre.

Cu cine putem împărți informațiile personale

Informațiile dvs. personale nu vor fi închiriate, vândute sau divulgate altor terți, cu excepția celor descrise in aceasta Politica de Confidențialitate. De asemenea, trebuie sa precizam faptul ca informațiile personale ale dvs. nu vor fi divulgate terților decât în situația în care acest lucru este necesar intr-un scop specific. Așa cum se stipulează in acest material. Putem împărtăși informațiile personale cu oricare dintre acești destinatari:

Pe lângă scopurile precizate in cadrul acestui material, mai putem împărtăși informații personale cu destinatarii menționați în următoarele scopuri:

Transferul de informații

In cazul in care va fi nevoie sa transferam informațiile dvs. personale către terți din alte țări (din sau din afara Uniunii Europene), trebuie sa știți ca vom face toate eforturile ca acestea sa fie protejate in conformitate cu Politica de Confidențialitate, prin intermediul unor mijloace contractuale sau de alta natura

Tehnologii de urmărire terță parte

In momentul in care intrați pe site-ul cazino-fara-depunere.ro sau utilizați aplicația de mobil, folosim (si autorizam părțile terțe sa folosească) semnalizatoare web, cookie-uri, script-uri, etichete si alte tehnologii, ce ne permit sa colectam automat date despre dvs. si comportamentul dvs. online, in diferite scopuri, cum ar fi îmbunătățirea navigării, performantei serviciilor si personalizarea experiențelor dvs. pe site-urile noastre. Permitem terților sa colecteze informații despre dvs. prin intermediul tehnologiilor de urmărire.

Serviciile terților

Ori de cate ori întâlniți pe site-urile noastre legături către ale site-uri web, servicii sau aplicații ale unor terți, trebuie sa știți ca aceasta politica de confidențialitate nu se aplica si terților, care pot avea politici de confidențialitate diferite fata de cea de fata. Ele sunt independente de compania noastră, astfel ca nu ne asumam nicio răspundere sau responsabilitate in ceea ce privește aspectele legate de confidențialitate sau de orice natura existente pe site-urile terților. Recomandarea noastră ar fi sa citiți cu atenție politicile de confidențialitate si termenii de utilizare ale terțelor site-uri, deoarece interacțiunea cu acestea se va supune politicilor acestora de confidențialitate. In momentul in care accesați un link de pe site-ul nostru si ajungeți pe alte site-uri trebuie sa va asumați cu buna știință si in mod voluntar toate riscurile de utilizare ale acestora. Acceptarea politicii noastre de confidențialitate înseamnă, printre multe altele, si ca va dați acordul in privința faptului ca nu vom avea nicio răspundere in legătura cu interacțiunile dvs. cu terțe site-uri.

Analitice

Cu cine partajăm datele tale / Cât timp îți păstrăm datele

Dacă lași un comentariu, comentariul și metadatele lui sunt păstrate pe o perioadă nedeterminată. Așa putem recunoaște și aproba automat toate comentariile următoare în loc să le ținem într-o coadă pentru moderare.

Pentru utilizatorii (dacă există) care se înregistrează pe siteul nostru web, stocăm și informațiile personale pe care le furnizează în profilul lor de utilizator. Toți utilizatorii își pot vedea, edita sau șterge informațiile personale oricând (dar nu își pot schimba numele de utilizator). De asemenea, administratorii sitului web pot vedea și edita aceste informații.

Păstrarea informațiilor personale

Informațiile personale ale celor care înregistrează un cont la serviciile noastre vor fi păstrate pe perioada in care cotul este activ. Ulterior, compania noastră va păstra aceste informații pe perioade suplimentare, pentru îndeplinirea obligațiilor legale in conformitate cu legile sau reglementările aplicabile, cum ar fi cele privind jocurile de noroc, cunoașterea clientelei si combaterea spălării de bani.

In plus, compania poate păstra informațiile dvs. personale pentru perioade mai lungi in cazul in care păstrarea acestor informații este necesara pentru interesele companiei (evidenta, prevenirea fraudei).

Drepturile dumneavoastră

In cazul in care locuiți in Uniunea Europeana sau in alte jurisdicții ce va permit sa beneficiați de drepturile stipulate ai jos, ne puteți oricând contacta pe adresa de mail office@tipzor-media.com în vederea următoarelor solicitări:

Toate aceste drepturi nu sunt absolute, iar solicitările vor fi supuse oricăror cerințe legale aplicabile, inclusiv reglementarilor din domeniul jocurilor de noroc si altor obligații legale si de raportare etica sau păstrare a documentelor. De asemenea, putem rectifica, completa sau elimina informații inexacte sau incomplete oricum si oricând dorim, in conformitate cu politicile interne.

Păstrarea informațiilor personale in siguranță

La Cazino-fara-depunere.ro acordam cea mai mare atenție implementării si menținerii securității serviciilor si informațiilor personale ale dvs. Pe site-urile noastre s-au implementat masuri de siguranță fizice si tehnologice adecvate, in vederea prevenirii accesului neautorizat, păstrării datelor in siguranță si utilizării corecte a informațiilor colectate si stocate online.

Utilizam proceduri si controale standard din domeniu in scopul asigurării siguranței utilizatorilor noștri (Topologia rețelelor sigure, comunicații criptate, autentificarea si controlul accesului, teste de audit intern si extern, …etc.). In ciuda acestor masuri destinate protejării informațiilor, nu putem fi responsabili pentru faptele acelora care obțin acces neautorizat sau utilizează in mod abuziv serviciile. De asemenea, nu acordam nicio garanție in legătura cu faptul ca putem împiedica un astfel de acces neautorizat.

Modificări ale politicii de confidențialitate

Ne rezervam dreptul de a modifica oricând aceasta Politica de Confidențialitate, așa ca va rugam sa vizitați aceasta pagina frecvent. Vom furniza notificări privind modificările majore ale acestei Politici de Confidențialitate referitoare la servicii si/sau, in cazurile in care este posibil, va vom anunța prin mail in legătură cu astfel de operațiuni. Orice modificări majore vor intra in vigoare la 7 zile de la furnizarea notificărilor. In caz contrar, toate celelalte modificări ale acestei Politici de Confidențialitate vor fi valabile începând cu data ultimei revizuiri menționate, iar continuarea utilizării serviciilor după ultima revizuire va reprezenta acordul si acceptarea dvs. de a respecta aceste modificări.

Modalități de contact

Ori de cate ori aveți întrebări generale in legătura cu serviciile sau informațiile pe care le colectam si modul in care le folosim, ne puteți contacta prin e-mail, la adresa office@tipzor-media.com. Vom încerca sa va oferim un răspuns in cel mai scurt timp posibil. Daca sunteți nemulțumit de acest răspuns, puteți cere informații suplimentare sau va puteți adresa unei autorități adecvate de supraveghere a protecției datelor.

Copyright

Preluarea oricarui text mai mare de 200 de caractere se face doar cu indicarea cu link activ a sursei.